Στιγμές τρόμου για την σύζυγο του Γιάννη Καλλιάνου μετά από διάρρηξη στο σπίτι τους

Στιγμές τρόμου για την σύζυγο του Γιάννη Καλλιάνου μετά από διάρρηξη στο σπίτι τους

Η σύζυγος του διάσημου μετεωρολόγου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για τις φρικτές στιγμές που έζησε όταν ανακάλυψε τη διάρρηξη στο σπίτι τους. Ο διαρρήκτης είχε καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετηθεί στο σπίτι και το βίντεο ανέβηκε στο προσωπικό λογαριασμό του Καλλιάνου στο Facebook. Η σύζυγος, Χάρις Δαμιανού, περιέγραψε τον φόβο που νιώθει όταν βρίσκεται απέναντι από το χάος που αφήνει πίσω του ο διαρρήκτης.

Ανατριχιαστικά περιστατικά

Όταν η σύζυγος του Καλλιάνου μπήκε στο σπίτι της, αντίκρισε τον χάος που είχε αφήσει ο διαρρήκτης. Ο διαρρήκτης είχε σπάσει το τζάμι στην είσοδο και είχε χρησιμοποιήσει πρόχειρα αντικείμενα για να φουρτουνίσει τον χώρο. Η σύζυγος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε και η πρώτη της σκέψη ήταν να ελέγξει αν λείπει κάτι από το σπίτι. Όμως, αν και υπήρχε περίπτωση να υπάρχει ακόμα κάποιος μέσα, η σύζυγος αρνιόταν να φύγει από το σημείο, προσπαθώντας να βρει τι αγαπημένα της αντικείμενα είχαν αφαιρεθεί.

Η ίδια δήλωσε ότι ο διαρρήκτης ήταν ένας νεαρός, μικρόσωμος παιδί και πιστεύουν ότι πρόκειται για πρόχειρους κλέφτες που έψαχναν αντικείμενα μικρής αξίας. Παράλληλα, αποφάσισαν να ενημερώσουν την Αστυνομία για να μπορέσουν να εντοπίσουν τον δράστη και να ανακτήσουν τα κλαπείστεια αντικείμενα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ