Ο Σπίρτζης επιτίθεται στον Κασσελάκη για τον πρόεδρο

Ο Σπίρτζης επιτίθεται στον Κασσελάκη για τον πρόεδρο

Ο Χρήστος Σπίρτζης κριτικάρει τον Στέφανο Κασσελάκη για τις προσεγγίσεις του προς τη βάση και την απουσία πολιτικής ατζέντας από το ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγορεί τον πρόεδρο του κόμματος για την έλλειψη ισχυρών πολιτικών προτάσεων και επικεντρώνεται στην επικοινωνιακή του στρατηγική, η οποία, κατά τον Σπίρτζη, απουσιάζει από σοβαρότητα. Επιπλέον, δεν διστάζει να αποδώσει ευθύνες στον ίδιο για την απώλεια πολιτικής προσέγγισης του κόμματος.

kasselakis 4

“Όταν ρωτάς τη βάση, οφείλεις να έχεις παρουσιάσει τις θέσεις σου”

Προβαίνοντας σε επίκριση για την απούσα πολιτικής πρότασης και επικεντρώνοντας στην επικοινωνιακή στρατηγική του, ο Σπίρτζης ρίχνει βέλη κατά του Κασσελάκη. “Ο Κασσελάκης δεν δείχνει φωτογραφικές αναμνήσεις και εμφανίσεις σε γεγονότα. Χρειαζόμαστε μια ενιαία πολιτική πρόταση αντί για επίδειξη στην δημοσιότητα. Έχετε δει ποτέ τον Αλέξη Τσίπρα να πρωταγωνιστεί σε μεσημεριανές εκπομπές; Το επικοινωνιακό χάρισμα πρέπει να συνδυάζεται με πολιτική ατζέντα. Αν ο Κασσελάκης είχε πολιτικό χάρισμα, το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε πέσει στο 9%”.

“Κανένας δεν μπορεί να παρακάμπτει το καταστατικό του κόμματος”

Κλείνοντας, ο Σπίρτζης επισημαίνει ότι κανένας δεν πρέπει να παραβιάζει το καταστατικό του κόμματος. “Δεν μπορεί κανείς να παρακάμπτει τις διατάξεις του καταστατικού” αναφέρει, εκφράζοντας την ανησυχία του για τον τρόπο που χειρίζεται ο Κασσελάκης τη δημοκρατία και την εσωτερική κριτική στο κόμμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ