Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μιλάει για τα φρουτάκια: “Δεν είμαι άγιος, οι φωτογραφίες είναι του 2013”

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μιλάει για τα φρουτάκια: “Δεν είμαι άγιος, οι φωτογραφίες είναι του 2013”

Αυτή τη φορά, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ανέφερε: “Περιμένουμε εισαγγελέα”.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας “Άλλος Άνθρωπος”, δηλώνει δημόσια ότι έπαιζε φρουτάκια. “Οι φωτογραφίες είναι του 2013”, αναφέρει και προσθέτει: “Δεν είμαι άγιος”. Προσπαθεί να δικαιολογήσει την ενέργειά του, λέγοντας: “Όταν έχεις ανάγκη από 2.500 ευρώ και παίρνεις μόνο 900 ευρώ, ψάχνεις τρόπο για να καλύψεις τις ανάγκες του άλλου ανθρώπου”.

Αναφερόμενος στο χώρο της κοινωνικής κουζίνας “Άλλος Άνθρωπος”, προαναγγέλλει μηνύσεις εναντίον όσων τον κατηγορούν δημόσια. “Περιμένουμε τον εισαγγελέα, με κατηγόρησαν για εγκληματική οργάνωση, με κατηγόρησαν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, περιμένουμε τον εισαγγελέα”, αναφέρει. Αναφέρει ότι πολλοί επισκέπτες της κοινωνικής κουζίνας θα ήταν περισσότεροι αν δεν υπήρχαν ανώνυμες καταγγελίες.

Σχετικά με τις καταθέσεις χρημάτων και τον αντίκτυπο στην ελληνική δικαιοσύνη, ο Πολυχρονόπουλος έχει δηλώσει ότι θα απολογηθεί.

Κατά τη διάρκεια που η υπόθεση έχει βρεθεί στη δημοσιότητα, ο Πολυχρονόπουλος έχει διατηρήσει σιωπηρή στάση απέναντι στις ενέργειές του και τις κατηγορίες που αναφέρονται σε “ψεύτικη” φιλανθρωπική δράση. Στη συνέντευξή του στο MEGA, αναφέρει: “Στους μόνους που θα απολογηθώ είναι η ελληνική δικαιοσύνη όταν και αν με καλέσει και στους ανθρώπους που έδωσαν έστω και 1 ευρώ”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ