Γιώργος Βασιλειάδης: Θα Παραμείνω στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι Αναφέρει στην Επιστολή Παραίτησής Του

Γιώργος Βασιλειάδης: Θα Παραμείνω στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι Αναφέρει στην Επιστολή Παραίτησής Του

Ο παραιτηθείς αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης, δηλώνει στην επιστολή παραίτησής του ότι θα παραμείνει πιστός στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Βασιλειάδης ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για την τιμή που του απέδωσαν, ενώ εξέφρασε ευχαριστίες για τη συνεργασία με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ανέφερε ότι αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα της ΚΕ μετά την τελευταία συνεδρίαση της ΠΓ και πιστεύει πως είναι ο κατάλληλος χρόνος για την επαναφορά της παραίτησής του.

Ο κ. Βασιλειάδης τονίζει ότι η προσφυγή του αυτή δεν αμφισβητεί την πεποίθησή του ότι η απαραίτητη κοινωνική μετασχηματιστική διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως κινητήριου μοχλού του προοδευτικού πολιτικού πόλου. Υπογραμμίζει την ανάγκη να επικεντρωθούμε στο μέλλον και όχι στο παρελθόν, προκειμένου να οικοδομήσουμε ένα κοινό μέλλον.

Στο κείμενό του, αναφέρει ότι η συνεχής παρουσία του στο ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος της ΚΕ του κόμματος αποτελεί τη βάση για την προετοιμασία της πρώτης μεγάλης μάχης των ευρωεκλογών. Αναδεικνύοντας τη σημασία της ενότητας και της ελπίδας, κλείνει με τη δέσμευσή του για ένα ισχυρό κόμμα που θα διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Δείτε εδώ την πλήρη ανάρτηση με την επιστολή παραίτησης:

Μετά την επίσημη ανακοίνωση, δημοσιεύω και την επιστολή παραίτησής μου. Ευχαριστώ τον Αλέξη Τσίπρα και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για την τιμή που μου έδωσαν. Και ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για τη συνεργασία. Καλή επιτυχία σε όλους.

“Σύντροφε Πρόεδρε, αγαπητέ Στέφανε”

Από την ημέρα της εκλογής σου, αναπτύξαμε μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, η οποία παραμένει. Έχω πάντοτε εκφράσει τις απόψεις μου και τις διαφωνίες μου σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος και έχω προσπαθήσει να προστατέψω το κύρος των οργάνων μας.

Μετά την τελευταία συνεδρίαση της ΠΓ, θεώρησα σωστό να ενημερώσω για την παραίτησή μου από τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα της ΚΕ μετά το συνέδριο του κόμματος.

Η απόφασή μου δεν αμφισβητεί την πεποίθησή μου για την ανάγκη έναρξης ενός κοινωνικού μετασχηματισμού μέσω της ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως κινητήριου μοχλού του προοδευτικού πολιτικού πόλου. Πρέπει να διερευνήσουμε το μέλλον και όχι το παρελθόν, να παρουσιάσουμε πολιτικές λύσεις και όχι να παρακολουθούμε τη δράση των ακραίων ιδεολογιών. Αυτό είναι το όραμά μας για ένα καλύτερο αύριο.

Παραμένοντας δεσμευμένοι στο ΣΥΡΙΖΑ ως μέλη της ΚΕ, πηγαίνουμε μπροστά για την πρώτη σημαντική μάχη των ευρωεκλογών. Μένουμε όρθιοι και αγωνιζόμαστε για ένα ισχυρό κόμμα που θα προάγει ένα καλύτερο μέλλον, με ελπίδα και προοπτική.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Βασιλειάδης

Μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ