Επεισόδιο Βούλτεψη – Γλαβίνας: Ένταση κατά τη διάρκεια της μετάδοσης

Επεισόδιο Βούλτεψη – Γλαβίνας: Ένταση κατά τη διάρκεια της μετάδοσης

Ένταση μεταξύ Γλαβίνας και Βούλτεψης κατά τη διάρκεια της μετάδοσης: «Μην μου ξαναφέρεις πιτσιρικάδες στην εκπομπή»! – Δείτε το βίντεο

Έντονη αντιπαράθεση συνέβη on air μεταξύ της υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφίας Βούλτεψη και του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Γλαβίνα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «One Talk», οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν επίμονες απόψεις με ένταση στην τηλεοπτική μετάδοση. Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Θανάσης Γλαβίνας υποστήριξε ότι πριν τη δημιουργία του ΠΑΣΟΚ το ΕΣΥ δεν παρείχε προστασία στους ανθρώπους, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Η Σοφία Βούλτεψη αντέδρασε, υπογραμμίζοντας ότι η πρόσβαση στην υγεία υπήρχε και κατά τη διάρκεια του πολέμου μέσω του ΙΚΑ.

Η αντιπαράθεση εξογκώθηκε όταν η Σ. Βούλτεψη ανέφερε ότι όχι μόνο η Δεξιά είχε πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, κάτι που αντιτάχθηκε απότομα από τον Θ. Γλαβίνα, που την κατηγόρησε για ανακρίβεια. Η ένταση αυξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν η υφυπουργός υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ υιοθέτησε τα μνημόνια… «Εμείς; Η κυβέρνηση Καραμανλή το προκάλεσε!», ανέφερε ο κ. Γλαβίνας. «Πληρώσαμε το κόστος του Τσοχατζόπουλου» επέμεινε η κ. Βούλτεψη. «Πόσο ήταν το έλλειμμα;» φώναζε στο πλατό ο κ. Γλαβίνας. Ο έντονος καβγάς ολοκληρώθηκε με τη Σοφία Βούλτεψη να ζητά από τον παρουσιαστή της εκπομπής, Τάκη Χατζή, να μην της ξαναφέρει νέους συμμετέχοντες.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ