Δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη για τον γάμο ομοφυλόφιλων: “Πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά”

Δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη για τον γάμο ομοφυλόφιλων: “Πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά”

Η πολιτική με την ομιλία της το πρωί αναφέρθηκε σε θέματα επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Όσον αφορά το θέμα του γάμου ομοφυλοφιλιών, η βουλευτής της ΝΔ εκφράζει την αντίθεσή της, υπογραμμίζοντας όμως την ανάγκη της προστασίας των παιδιών που προκύπτουν από αυτές τις σχέσεις. Επισημαίνει ότι υπάρχουν παιδιά που είναι προϊόν ομοφυλόφιλων ζευγαριών, και ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα όπως τα παιδιά άλλων οικογενειών. Καταλήγει ότι ο γάμος είναι διαφορετικός από την αναγνώριση των δικαιωμάτων ενός ατόμου και υποστηρίζει ότι πρέπει να προστατευθούν τα παιδιά από το νομοθετικό πλαίσιο.

Δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη

Σχετικά με αντίστοιχα θέματα, επισημαίνει τη σημασία της φορολογικής συμμόρφωσης, τονίζοντας την ανάγκη για δίκαιες φορολογικές πολιτικές. Σχολιάζει επίσης την επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα, εκφράζοντας την ανησυχία της για την ανάγκη διατήρησης της ήρεμης συνεργασίας και ειρηνικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Αναφέρει επίσης ότι η δημοκρατία απαιτεί ισορροπημένη αντιπολίτευση και προσωπικά σχολιάζει τις δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ και τις προσπάθειες που καταβάλλει στον τομέα της προστασίας των παιδιών, τονίζοντας τη σημασία της δράσης και των μέτρων για την αποτροπή κακοποίησης των νέων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ