Ολοκλήρωση του πρώτου Φεστιβάλ Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων Αττικής

Ολοκλήρωση του πρώτου Φεστιβάλ Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων Αττικής

Ολοκληρώθηκε το πρώτο Φεστιβάλ Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων της Αττικής, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής. Το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου το Ωδείο Αθηνών έγινε κέντρο πολιτιστικής ζωής, με μελωδίες, χορούς και εικαστικές δημιουργίες των μαθητών των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων της Αττικής. Το φεστιβάλ περιλάμβανε συναυλίες, χορό, θέατρο, εικαστικά δρώμενα και ζωγραφική. Την επιτυχή ολοκλήρωση του φεστιβάλ και την απονομή των βραβείων επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, υπογραμμίζοντας την σημασία της πολιτιστικής παρακαταθήκης που δημιούργησαν τα μουσικά και καλλιτεχνικά σχολεία.

Κατά την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ απονεμήθηκαν βραβεία στα πέντε μουσικά και τα τέσσερα καλλιτεχνικά σχολεία της Αττικής, ενώ παράλληλα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους διευθυντές των σχολείων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία του Φεστιβάλ και τόνισε την ανάδειξη και επιβράβευση των μαθητών και των εκπαιδευτικών των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων. Ευχαρίστησε επίσης τους συνεργάτες του για τη συστηματική δουλειά που έκαναν για την επιτυχία του Φεστιβάλ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Χ. Αλεξανδράτος επισήμανε το θαυμάσιο έργο των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων και συγχάρηκε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για το ταλέντο και τις προσπάθειές τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν αξιωματούχοι της Περιφέρειας, μαέστροι, καθηγητές, γονείς και μαθητές.

IMG 20230629 072223 copy 2080x1384

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ