Κωνσταντίνος Αργυρός: Εμφάνιση στο Barclays Center, Νέα Υόρκη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Εμφάνιση στο Barclays Center, Νέα Υόρκη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημιούργησε ιστορία γίνοντας ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που εμφανίστηκε στο θρυλικό στάδιο “Barclays Center” στη Νέα Υόρκη, με πάνω από 13.000 θεατές να παραβρίσκονται.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίστηκε στο Brooklyn το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, με μια εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε την καρδιά της ελληνικής μουσικής να χτυπήσει δυνατά. Με πάνω από 10.000 θεατές, ο Αργυρός παρουσίασε πολλές από τις δικές του επιτυχίες, με δυνατές ερμηνείες και μοναδική ενέργεια, σε μια συμπαραγωγή της Panik Live.

Είναι η πρώτη φορά που ακούστηκε γενικότερα ελληνική μουσική στο εντυπωσιακό στάδιο, το οποίο έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα όπως η Madonna, ο Justin Timberlake, οι Depeche Mode, ο Enrique Iglesias, ο Ricky Martin, ο Justin Bieber και η Doja Cat.

Η περιοδεία στην Αμερική και τον Καναδά συνεχίζεται για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος παρουσίασε επίσης το νέο του single “Μια Θεσσαλονίκη”. Το ζεϊμπέκικο – ύμνος για την πόλη κυκλοφόρησε πρόσφατα και έγινε αμέσως αγαπητό από το κοινό, φτάνοντας στις πρώτες θέσεις των charts, του ραδιοφωνικού airplay και των YouTube trends.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ