Ο Αθηναϊκός πέρασε άνετα από την έδρα της Πεύκης και πήρε τη νίκη με 86-68. Η ομάδα του Αποστολίδη έκανε το 10-6 της στο πρωτάθλημα της National League 2, στον τρίτο όμιλο. Η ήττα αυτή βάζει την Πεύκη στο 4-11, μακριά από τις πρώτες θέσεις.
Πώς κέρδισε ο Αθηναϊκός
Οι διαιτητές Γαραντζιώτης, Παπαδάκη και Μιτουλάκης είδαν τον Αθηναϊκό να χτίζει γρήγορα προβάδισμα. Στο πρώτο δεκάλεπτο, η Πεύκη έμεινε πίσω 9-24, και μετά το ημίχρονο το σκορ ήταν 36-42. Δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη, με τελικό 68-86.
Στην Πεύκη, ο Κορκοσούρας πέτυχε 21 πόντους και είχε τρεις τριποντιές. Ο Λέζος ακολούθησε με 15, ενώ ο Καρούζος έβαλε 10. Άλλοι παίκτες: Τσουβελέκης, Μουστάκας, Μέντζας, Κορομηλιάς 4, Τσόπελας 6 με δύο τρίποντα, Ογκμπέντε 8, Πλουμής 3, Κολοβός 1. Ο Καράμπελας καθοδηγεί την ομάδα.
Για τον Αθηναϊκό, ο Οικονομόπουλος ξεχώρισε με 24 πόντους και τέσσερις τριποντιές. Ο Παπαφλωράτος έβαλε 16, ο Τσακίρης 11. Συνολικά: Φουστέλης 2, Σωτηρόπουλος, Κορωνιός, Γκιουλής, Γιαννόπουλος 5 με ένα τρίποντο, Μπαζάκος 5, Κουκουνιάς 9, Αδαμόπουλος 8, Καράμπελας 6.
Η βαθμολογία μετά τον αγώνα
Ο ΕΦΑΟ Ζωγράφου μένει πρώτος με 29 βαθμούς, 13-3 ρεκόρ. Δεύτερος ο Πανναξιακός 28 (12-4), τρίτος ο ΚΑΟ Μελισσίων 26 (11-4). Ο Αθηναϊκός ανεβαίνει στην τέταρτη θέση με 26 (10-6).
Πέμπτος ο ΓΕ Αγίων Αναργύρων 25 (10-5). Μετά ακολουθούν ΑΟ Ίκαρος Ν.Σμύρνης 22 (6-10) και ΓΣ Αστέρας Αγ. Δημητρίου 22 (6-10). Όγδοος ο ΑΓΟ Ρεθύμνου 21 (6-9), ένατος ΓΣ Ηλιούπολης 20 (5-10), δέκατος η Πεύκη 19 (4-11), και τελευταίος ΑΟ Ελευθερία Μοσχάτου 17 (2-13).
Μερικές ομάδες έχουν ρεπό: ΑΟ Ελευθερία Μοσχάτου, ΚΑΟ Μελισσίων, ΓΣ Ηλιούπολης, Πεύκη, ΓΕ Αγίων Αναργύρων και ΑΓΟ Ρεθύμνου. Ο αγώνας αυτός βοηθάει τον Αθηναϊκό να κρατάει ρυθμό, ενώ η Πεύκη ψάχνει βελτίωση.