Σοκαριστικό βίντεο: Το πλήρωμα εκτόξευσε τον επιβάτη από τον Καταπέλτη που σκοτώθηκε στο Blue Horizon

Οι σκηνές που θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του protothema.gr για την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά με τον θάνατο ενός 36χρονου στο πλοίο Blue Horizon, είναι αποκρουστικές και προκαλούν αηδία.

uprime90

Το πλοίο ήταν έτοιμο για αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.

Ένας άντρας προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon έχει ήδη ξεκουρδίσει τον καταπέλτη. Ο αργοπορημένος επιβάτης καταφέρνει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμα δεν έχει αποχωρήσει από την προβλήτα.

Ενώ ο 36χρονος καταφέρνει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον εκτοξεύουν έξω από το πλοίο ενώ αυτό συνεχίζει να εκτελεί τη διαδικασία της αποχώρησης! Ο άτυχος άνδρας προσπαθεί να παραμείνει στον καταπέλτη και να εισέλθει στο πλοίο για να ταξιδέψει προς το Ηράκλειο, αλλά τα δύο άτομα του πληρώματος τον εκτοξεύουν ξανά με βίαιο τρόπο για να τον πετάξουν έξω από τον καταπέλτη και να τον αφαιρέσουν από το πλοίο. Η προσπάθεια του άνδρα είναι μάταιη, τα δύο μεγάλου αλκινοϊκού πληρώματα καταφέρνουν να τον εκτοξεύσουν προς τα όρια του καταπέλτη, το οποίο είναι αναδιπλούμενο στο σημείο που επαφίεται στη λιμενοβραχίονα.

Ο άνδρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στην περιοχή των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού οχηματαγωγού που είχαν ήδη τεθεί σε λειτουργία για την αποχώρηση. Ο άνδρας παλεύει με τα κύματα, είναι άγνωστο αν έχει υποστεί τραύματα, είτε στο κεφάλι είτε σε άλλο μέρος του σώματός του κατά την πτώση του από τον καταπέλτη στη θάλασσα, και σύντομα ανασύρεται νεκρός ενώ το πλοίο Blue Horizon αποπλέει για το Ηράκλειο σαν να μην συνέβη τίποτα.

Δείτε το ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το protothema.gr:

Οι ψεύδεις ανακοινώσεις του πληρώματος προς τους επιβάτες

«Ενημερώνουμε τους επιβάτες ότι η καθυστέρηση της αποχώρησης του πλοίου οφείλεται σε ένα περιστατικό που συνέβη στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν φέρει καμία ευθύνη για το συμβάν. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση» ήταν η ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες του πλοίου ενώ το Blue Horizon είχε λάβει εντολή να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, σε μια απόπειρα του πληρώματος να αποκρύψει το περιστατικό και να συγκαλύψει τις ευθύνες του πληρώματος που εκτόξευσε έξω από τον καταπέλτη έναν 36χρονο επιβάτη που βρήκε τραγικό θάνατο.

Στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε το protothema ακούγονται οι επιβάτες να σχολιάζουν μετά την πλαστή ανακοίνωση του πληρώματος: «…Για ένα εισιτήριο;». Και όπως γνωρίζει κανείς που έχει ταξιδέψει με πλοίο, το εισιτήριο για τον επιβάτη ή το αυτοκίνητο μπορεί να εκδοθεί και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μέσω του λογιστηρίου του πλοίου.

«Έλα ρε, τον έριξε από τον καταπέλτη και πέθανε;» σχολιάζει ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες και ένας άλλος προσθέτει: «Πιθανόν να τον πήρε η προπέλα και να βούλιαξε…».

Συνελήφθη ο καπετάνιος και το πλήρωμα

Σχεδόν ταυτόχρονα με τη δημοσιοποίηση του σοκαριστικού βίντεο από το protothema.gr που δείχνει τα δύο μέλη του πληρώματος να απορρίπτουν έξω από τον καταπέλτη έναν 36χρονο και να προκαλούν τον θάνατό του, έγινε γνωστό ότι συνελήφθησαν ο καπετάνιος και τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon. Η πλοιοκτήτρια εταιρεία φαίνεται να είναι αποφασισμένη να αντικαταστήσει τον αρχηγό και τα μέλη του πληρώματος του πλοίου προκειμένου να συνεχιστεί το δρομολόγιο προς το Ηράκλειο Κρήτης…

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε ένας επιβάτης φαίνεται η απαράδεκτη στάση των μελών του πληρώματος, τα οποία δεν κάνουν κανένα προσπάθεια να βοηθήσουν τον 36χρονο:

oktagon 46 banner

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ