Ο Krzysztof Glowacki, ο πρώην πρωταθλητής της cruiserweight κατηγορίας, διαπιστώθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία μπολδενόνη και του απαγορεύτηκε η άσκηση του επαγγέλματος για 4 χρόνια.
Στα 37 του χρόνια, φαίνεται να αποχαιρετά οριστικά την πυγμαχία.
Το θετικό τεστ δόθηκε μετά την ήττα του από τον Richard Riakporhe τον περασμένο Ιανουάριο.
Στην πορεία της καριέρας του, με 32 νίκες, 4 ήττες και 20 νοκ άουτ, κατάφερε να κατακτήσει τα σαρωτικά επιτεύγματα, ωστόσο, η θετική δοκιμασία χαλάει την εικόνα του.
Πλέον, έχει μεταβεί στον χώρο των μικτών πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ) και στο ντεμπούτο του με τον KSW, κέρδισε νοκ άουτ τον Patryk Tolkaczewski.
Ίσως είναι καλύτερο για εκείνον να αποχαιρετήσει τον χώρο της πυγμαχίας, καθώς στα 37 του χρόνια, οι καλύτερες του μέρες ως επαγγελματίας πυγμάχος έχουν περάσει, ειδικά μετά από ήττες κόντρα σε εξαιρετικούς αντιπάλους όπως οι Mairis Briedis και Lawrence Okolie, με τρεις ήττες στα τελευταία ματς που αγωνίστηκε.