Ο Chris Weidman επιστρέφει στο ‘UFC Atlantic City’ αν και έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς στα πόδια του

Ο Chris Weidman επιστρέφει στο ‘UFC Atlantic City’ αν και έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς στα πόδια του

Παρά το γεγονός ότι έχει υποστεί δύο σοβαρούς τραυματισμούς στο πόδι του εντός των τελευταίων 3 ετών, ο Chris Weidman δεν παραιτείται και επιστρέφει για αγώνα στις 30 Μαρτίου στο πλαίσιο του ‘UFC Atlantic City’.

Ο μαχητής από τη Νέα Υόρκη κατεβαίνει νότια στην ακτή του Τζέρσεϊ για να αντιμετωπίσει τον Βραζιλιάνο νοκαουτίστα Bruno Silva.

Αυτός ο αγώνας μπορεί να θεωρηθεί ως ο τελευταίος στην καριέρα του Weidman, καθώς έχει υποστεί ήττες σε 4 από τους τελευταίους 5 αγώνες του από το 2018 και έπειτα.

Ο Weidman είχε τον χειρότερο τραυματισμό του το 2021 απέναντι στον Uriah Hall, όταν το πόδι του σχεδόν διχοτομήθηκε μετά από ένα χαμηλό λάκτισμα.

Παρά τη μακρά περίοδο αποθεραπείας, και παρά τον τραυματισμό του τον Αύγουστο του 2023 απέναντι στον Brad Tavares, ο Weidman εξακολουθεί να αγωνίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Dana White είχε πιέσει τον Weidman να αποσυρθεί από τη δράση, αλλά αυτός αποφάσισε να συνεχίσει για ένα ματς til κάτω.

Ο νέος του αντίπαλος, ο Bruno Silva, δεν αναμένεται να είναι εύκολος αντίπαλος, καθώς ο Βραζιλιάνος είναι γνωστός για τα τελειώματά του, αν και έχει υποστεί ήττες σε 4 από τους τελευταίους 5 αγώνες του, με αντιπάλους όπως οι Alex Pereira και Brendan Allen.

Η νίκη του εναντίον του Brad Tavares τον Απρίλιο του 2023 τον κράτησε στην κατηγορία των 185 pounds, αλλά μια ενδεχόμενη ήττα από τον Weidman μπορεί να σημαίνει το τέλος της καριέρας του στο άθλημα.

Πρέπει ο Weidman να σταματήσει ή να συνεχίσει ακόμα; Περιμένουμε τα σχόλιά σας στα social media του ufight.gr.

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.tdb_single_featured_image img {
display: none;
width: 100%;
}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ