Δύο Έλληνες Πρωταθλητές Αναζητούν το Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό U15 Πρωτάθλημα

Δύο Έλληνες Πρωταθλητές Αναζητούν το Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό U15 Πρωτάθλημα

Με δύο Έλληνες πρωταθλητές να κυνηγούν την επιθυμητή θέση στο βάθρο, ολοκληρώθηκε η τρίτη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U15, που λαμβάνει χώρα στο γυμναστήριο “Γ. Γαλανόπουλος”.

20240408 211128 2

Ο Δημήτρης Δημόπουλος στα 44 κιλά της Ελληνορωμαϊκής και ο Δημήτρης Σαράπης στα 57 κιλά πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις, ελπίζοντας να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο. Αντιμέτωποι με ανταγωνιστές στα ίσια τους, προετοιμάζονται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία.

Ο Δημόπουλος ξεκίνησε δυναμικά, ενώ ο Σαράπης πέρασε ούτε λίγο ούτε πολύ με τεχνική υπεροχή από τους αντιπάλους του. Τώρα, ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν τους αντίπαλους τους στο ματς για το χάλκινο μετάλλιο και να προσφέρουν ακόμα περισσότερη δράση στην πίστα.

Το Σάββατο (18/5) θα δούμε τον αγώνα του Δημήτρη Σαράπη για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 57 κιλών. Με εντυπωσιακές εμφανίσεις μέχρι τώρα, αναμένεται να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ένταση και θέαμα στην αρένα.

Πέντε Ελληνικές Συμμετοχές στα Ρεπεσάζ της Ελληνορωμαϊκής

Εκτός από τους Δημόπουλο και Σαράπη που βρίσκονται στον τελικό, υπάρχουν και άλλοι τέσσερις Έλληνες που μπορούν να διεκδικήσουν μια επιτυχία μέσω των ρεπεσάζ.

Ο αγώνας συνεχίζεται στις άλλες κατηγορίες, με τους Έλληνες αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στη μάχη για την κατάκτηση του στόχου τους. Με αμείωτο πάθος και αποφασιστικότητα, ελπίζουν σε μια λαμπρή επίδοση που θα τους κάνει υπερήφανους.

Γυναικείες Συμμετοχές στα Ρεπεσάζ

Στις γυναικείες κατηγορίες, οι Ελληνίδες αθλήτριες αγωνίζονται με σθένος και αποφασιστικότητα, προσφέροντας συναρπαστικές μάχες που κρίνουν την τύχη τους. Με πειθαρχία και στόχο τη νίκη, παλεύουν για την επίτευξη των στόχων τους, σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

pmf

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ