Ο Νίκος Πολύδωρος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης υποταγής

Ο Έλληνας αθλητής, Νίκος Πολύδωρος, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Gi 77κ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης υποταγής Ανδρών.

uprime90

Ο Πολύδωρος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, ανεβαίνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο.

Ξεκινώντας από τη φάση των “16”, αντιμετώπισε τον Γερμανό αντίπαλο Χεσε και τον κέρδισε με 5-0. Στα προημιτελικά, αντιμετώπισε τον Ρουμάνο Σεμπαν και κατάφερε να τον νικήσει με 9-2.

Στα ημιτελικά, αντιμετώπισε τον Γάλλο αντίπαλο Μανζό και ηττήθηκε με 5-2, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Ωστόσο, στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, αντιμετώπισε τον Ισραηλινό αντίπαλο Παπέρνι και τον νίκησε με 5-2, κατακτώντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στην κατηγορία Gi 100κ., ο Έλληνας αθλητής Ηλίας Μπούκης ήταν πολύ κοντά στο να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο, αλλά στα ρεπεσάζ ηττήθηκε από τον Κιργιζή αντίπαλο Λι.

Τέλος, ο Γιάννης Καργιωτάκης δείχνει για ακόμη μια φορά ότι είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών στην Πάλη υποταγής. Παρά τις πολλές προκλήσεις, έφτασε μία ανάσα από το να κατακτήσει ακόμη ένα μετάλλιο. Στα 130κ., ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τον Αμερικανό αντίπαλο Χάνσεν και δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ