Ανατριχιαστική στιγμή στον Πειραιά: Βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος αστυνομικός – “Πέθανε, πέθανε”

Ανατριχιαστική στιγμή στον Πειραιά: Βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος αστυνομικός – “Πέθανε, πέθανε”

Η ανατριχιαστική στιγμή που οι πυροσβέστες και οι εργάτες ανακατασκευής σε μονοκατοικία στον Πειραιά ανακαλύπτουν τον 31χρονο αστυνομικό κάτω από τα ερείπια. Είναι νεκρός και η σοκαριστική είδηση σκορπάει θλίψη στο περιβάλλον τους.

20240408 211128 2

Ένα νέο βίντεο αποκαλύπτει τον τρόμο που έζησαν οι επιζώντες εργάτες όταν αντίκρισαν τον νεκρό συνάδελφό τους κάτω από τα συντρίμμια. Οι φωνές από αμηχανία και λύπη ακούγονται δυνατά: “Έλα, άνθρωποι! Παιδιά, έναν τροχό εδώ… Πέθανε… τροχό για να κόψουμε την αλυσίδα… Πέθανε…”

Η αντίδραση του εργάτη που βρήκε τον νεκρό συνάδελφό του είναι συγκλονιστική. Μια τραγωδία που κανείς δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια. Οι σκληρές εικόνες που αντιμετώπισε θα τον συντρίψουν.

Τραγική τύχη

Λίγο πριν τον θάνατο του, ο 31χρονος αστυνομικός είχε λάβει εντολή για τη μονιμοποίηση όλων των αδελφών του στην αστυνομία. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να το δει να υλοποιείται. Το όνομά του ήταν στη λίστα των αστυνομικών που θα υπέγραφαν τη μονιμοποίησή τους στο σώμα. Η οικογένεια του πενθεί την απώλεια του αγαπημένου του προσώπου και ο αδελφός του εκφράζει την οργή του για τον άδικο θάνατο.

“Δεν επιθυμούμε την παρουσία κανενός πολιτικού ή μέσου ενημέρωσης στην εξόδια ακολουθία του αδελφού μας. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τον άδικο χαμό του, έχουν καταστρέψει τις ζωές μας και τις αξίες μας”, δήλωσε ο αδελφός του θύματος.

Ανεξιχνίαστος ο μηχανικός

Ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ο μηχανικός που παίζει κρίσιμο ρόλο στην τραγωδία και παραμένει εξαφανισμένος. Το αυτόφωρο έχει ολοκληρωθεί, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί ο εν λόγω μηχανικός.

Επίσης, από τα εγγραφικά προκύπτει ότι δεν υπήρχε άδεια μικρής κλίμακας για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, η οποία είναι απαραίτητη όταν γίνονται κατασκευές στο κτίριο.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν χωρίς τις κατάλληλες άδειες οδήγησαν στην τραγωδία. Η επιλογή να μην τηρηθούν οι διατάξεις ήταν καθαρά για οικονομικά κέρδη.

Δείτε το βίντεο… Πατώντας Εδώ

pmf

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ