Σοφία Βαλαβάνη: Βίντεο από τα πρώτα μαθήματα κολύμβησης του γιου της

Σοφία Βαλαβάνη: Βίντεο από τα πρώτα μαθήματα κολύμβησης του γιου της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε ένα τρυφερό βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου φαίνεται ο γιος της να κάνει μαθήματα κολύμβησης. Κάτω από το βίντεο έγραψε απλά: «Το μικρό μου δελφίνι». Ο μικρός γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου και οι γονείς του, που λατρεύουν τη θάλασσα ως σερφάδες, δεν έχουν ακόμα κανονίσει το όνομά του.

Πρώτα μαθήματα στο νερό και η χαρά του μωρού

Πριν λίγες μέρες, η Βαλαβάνη ανέβασε και μια φωτογραφία από την πρώτη φορά που το μωρό μπήκε στο νερό. «Ξεκινήσαμε κολυμβητήριο. Το baby λατρεύει το νερό, τον ηρεμεί, τον χαλαρώνει και πραγματικά νιώθει σαν στο σπίτι του. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ocean child», έγραψε τότε. Δεν είναι περίεργο, αφού και οι δυο γονείς περνούν ώρες στη θάλασσα.

Σχεδιασμοί για βάπτιση και ομοιότητες με τους γονείς

Γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες, αλλά η Βαλαβάνη λέει ότι τα χαρακτηριστικά του αλλάζουν κάθε τόσο. «Το μωράκι νομίζω ότι μοιάζει και στους δυο μας. Κάθε μήνα αλλάζουν τα χαρακτηριστικά όσο μεγαλώνει. Στην αρχή έμοιαζε λίγο πιο πολύ με μένα μετά πέρασε η φάση που έμοιαζε περισσότερο με τον μπαμπά του. Τώρα νομίζω ότι έχει στοιχεία και των δυο μας». Με τον Γρηγόρη Μόργκαν, τον ξένο σύζυγό της, σκέφτονται να κάνουν τη βάπτιση το καλοκαίρι του 2026.

Θέλουν να γίνει στην Κρήτη, στον ίδιο σπήλαιο που παντρεύτηκαν. «Σκεφτόμαστε να κάνουμε την βάφτιση στην Κρήτη. Θέλω πάρα πολύ να πάμε στο ίδιο σπήλαιο που παντρευτήκαμε, να κάνουμε και τη βάπτιση. Δεν το λέω το όνομα του παιδιού. Δεν είμαστε σίγουροι ακόμα. Πρέπει να βρούμε ένα όνομα το οποίο θα ταιριάζει με το επίθετο του μπαμπά μας. Γιατί είναι ξένο, είναι Μόργκαν». Το επίθετο Μόργκαν δυσκολεύει λίγο τα πράγματα, αλλά ψάχνουν κάτι που να ταιριάζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ