Ο Τάσος Μπακασέτας σχολιάζοντας την αντίδραση του Παναθηναϊκού και την “αντοχή” που επέδειξε η ομάδα, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.
Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ομάδας, Τάσος Μπακασέτας, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο, παίζοντας σύμφωνα με το σχέδιο που είχαν ετοιμάσει ενώ εξέφρασε και τις προσδοκίες για τα επόμενα παιχνίδια των playoffs.
Αναλυτικά, ο Μπακασέτας ανέφερε: “Ξέραμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά όταν παίζουμε με τον δικό μας τρόπο μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Καταφέραμε μία σπουδαία νίκη. Αγωνιστήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, εμφανίσαμε αντοχή. Πρέπει να βρούμε το κλειδί για να συνεχίσουμε έτσι σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό μέλλον που ξεκινά τώρα.
Καταλαβαίναμε τον αντίπαλο. Δεν του δώσαμε κενοδιάστημα. Εισήλθαμε στο γήπεδο με σκοπό να παίξουμε μπάλα και να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Αντιδράσαμε άμεσα στην πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού, η οποία δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη, και ανατρέψαμε το παιχνίδι σε μόλις 15 λεπτά”.