Ρούμπεν Πάρντο: Ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ στον Άρη μετά από καλές συστάσεις

Ρούμπεν Πάρντο: Ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ στον Άρη μετά από καλές συστάσεις

Σε συνέντευξή του στο “Mundo Maldini”, ο Ρούμπεν Πάρντο μίλησε για την παραμονή του στην Ελλάδα και τη μετακόμισή του στον Άρη. Ο Ισπανός χαφ έκανε αναφορά στον τρόπο με τον οποίο προέκυψε το ενδιαφέρον των “κιτρίνων”, ανέφερε τον Λορέν Μορόν και τον Άκη Μάντζιο, και ανέφερε τους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

Εντυπώσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Πάρντο δήλωσε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο τον έχει εκπλήξει θετικά καθημερινά. Ανέφερε το πάθος που υπάρχει από τον κόσμο και το πολύ ποδόσφαιρο που παίζεται εδώ. Επίσης, ανέφερε ότι το παιχνίδι είναι λίγο πιο ανοιχτό όταν θέλεις να επιτεθείς, αλλά αυτό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Το πρώτο γκολ

Ο Πάρντο αναφέρθηκε στο πρώτο του γκολ, που πέτυχε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είπε ότι ήταν ένα δυνατό σουτ με το δεξί πόδι και ότι ήταν ευχαριστημένος που συνέβη αυτό στη δεύτερη επαφή του με τη μπάλα.

Ο Μάντζιο και η προσαρμογή του

Ο Πάρντο έθεσε τον Μάντζιο ως έναν καλό προπονητή και ανέφερε ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στην ομάδα του Άρη. Είπε ότι ο προπονητής τους προσπαθεί να κάνει όλα ξεκάθαρα και νομίζει ότι πηγαίνουν καλά.

Ο Λόρεν Μορόν και η Θεσσαλονίκη

Ο Πάρντο μίλησε για τον Μορόν και είπε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ανέφερε ότι ο Μορόν βάζει γκολ, παίζει καλά και είναι χαρούμενος, και αυτό είναι κάτι που ψάχνουν οι ποδοσφαιριστές. Ανέφερε επίσης ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη που μοιάζει με αυτό που ζούμε στην Ισπανία, και ότι νιώθει πολύ άνετα εδώ.

Το πρώτο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Πάρντο αναφέρθηκε στο πρώτο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το χαρακτήρισε ως μία καταπληκτική τρέλα. Είπε ότι ήταν το ντεμπούτο του σε αποστολή, μόλις τη δεύτερη εβδομάδα του στην ομάδα. Ανέφερε επίσης την αντιπαλότητα της πόλης και την αγάπη που δέχθηκε από τον κόσμο, και είπε ότι παρόλο που έμειναν στο μηδέν, είχαν ευκαιρίες να νικήσουν.

Η επιλογή του να υπογράψει στον Άρη

Ο Πάρντο εξήγησε ότι είχε λήξει το συμβόλαιό του με τη Λεγκανές και είχε προτάσεις από διάφορες ομάδες. Ωστόσο, επέλεξε τον Άρη επειδή έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για εκείνον. Είχε πολύ καλές συστάσεις για τον σύλλογο και αποφάσισε να περιμένει μερικές εβδομάδες μέχρι να πάρει την απόφασή του. Τελικά, αποφάσισε να υπογράψει για δύο χρόνια με τον Άρη.

Πιθανή μείωση χρόνου στην Ελλάδα

Ο Πάρντο δήλωσε ότι έχει υπογράψει για δύο χρόνια και θέλει να έχει μία καλή σεζόν με τον Άρη. Είπε ότι οι στόχοι τους είναι να φτάσουν στην κορυφή και να πετύχει προσωπικά καλά αποτελέσματα. Στο τέλος του συμβολαίου θα δει τι θα γίνει. Εξέφρασε την ελπίδα του να μπορέσουν να κατακτήσουν τίτλους και αναφέρθηκε ότι στο μέλλον ίσως επιστρέψει στην Ισπανία, αλλά αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένος στην παρούσα εμπειρία στον Άρη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ