Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για τον Μπρούνο Ενρίκε, σύμφωνα με αναφορές από τη Βραζιλία.
Ο δημοσιογράφος Ράφλα Μέλο αναφέρει ότι οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση για τον 32χρονο μεσοεπιθετικό της Φλαμένγκο, η οποία χαρακτηρίζεται ως οικονομικά ελκυστική. Αυτός είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει στη θέση του δέκα και στο άκρο της επίθεσης.
??Olympiacos tem interesse na contratacao de Bruno Henrique. Clube grego acena com boa proposta financeira.
Atacante tem contrato com o Flamengo ate o fim do ano.
???: @venecasagrande
??: Equipe RaFla Mello | @click__mj pic.twitter.com/WchL0R6iB7— RaFla Mello (@raflamello81) September 6, 2023
Ο Μπρούνο Ενρίκε αγωνίζεται στη Φλαμένγκο από το 2019, όταν αποκτήθηκε από τη Σάντος έναντι 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Πρέπει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί και στην Ευρώπη με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ (2016-17).
Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι μετά την προσθήκη του Ντάνιελ Ποντένσε, ο Ολυμπιακός έχει πληθώρα επιθετικών. Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Γκρέμιο.