Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού σχετικά με το ρόστερ της επόμενης σεζόν! Η ομάδα φαίνεται να έχει λιγότερες εκκρεμότητες σε σύγκριση με πέρυσι. Ποιοι παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν;
Μέλλον παικτών στην ομάδα του Πειραιά
Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέλυσε διεξοδικά την κατάσταση του ρόστερ του Ολυμπιακού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το συμβόλαιο του Ντάνι Γκαρθία, το οποίο λήγει σύντομα. Ωστόσο, φαίνεται πως ο ικανός μέσος θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δώσει το πράσινο φως για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντάνι Γκαρθία, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά του παίκτη στην ομάδα. Παρά την ηλικία του, ο Γκαρθία έχει δείξει σταθερή απόδοση μετρώντας 29 συμμετοχές και 2 ασίστ.
Επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα ενεργοποίησης της οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του Ζουλιάν Μπιανκόν, ο οποίος θεωρείται μια αξιόπιστη λύση για την άμυνα της ομάδας. Ο Μπιανκόν έχει καταγράψει 20 εμφανίσεις, με 2 γκολ και 1 ασίστ.
Τι συμβαίνει με τους δανεικούς;
Όσον αφορά τους δανεικούς ποδοσφαιριστές, η παραμονή του Στάμενιτς φαίνεται δύσκολη, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ. Για τις περιπτώσεις των Κάρμο και Πάλμα, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο τέλος της σεζόν.
Στην περίπτωση του Όρτα, ο οποίος επίσης αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπράγκα, υπάρχει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς.
Επιστροφή στις προπονήσεις και απουσίες διεθνών
Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό, με εξαίρεση τους Κωστούλα και Ελ Κααμπί, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.
Από το πρόγραμμα θα απουσιάσουν αρκετοί διεθνείς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Τζολάκη, Ρέτσου, Κάρμο, Πιρόλα, Μπρούνο, Στάμενιτς, Μουζακίτη, Πάλμα και Γιάρεμτσουκ, καθώς και των Παπακανέλλου και Μπότη με τις Ελπίδες. Λόγω των απουσιών, θα συμμετέχουν στις προπονήσεις και νεαροί παίκτες από την Κ19.