Ο Σαντίνο Αντίνο πάει στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός μέσος της Γοδόι Κρουζ δέχτηκε ένα μεγάλο συμβόλαιο που φτάνει ως το 2030. Τα νέα βγαίνουν από την Αργεντινή και δείχνουν ότι ο παίκτης είναι έτοιμος για το βήμα.
Ο ρόλος του Μπενίτεθ
Ο Ράφα Μπενίτεθ έκανε τη διαφορά εδώ. Είπε στη διοίκηση του Παναθηναϊκού ότι ο Σαντίνο Αντίνο είναι η πρώτη του επιλογή για να δυναμώσει την ομάδα. Χωρίς αυτό, ίσως δεν γινόταν η συμφωνία τόσο γρήγορα.
Τελικές λεπτομέρειες
Τώρα οι δύο ομάδες κλείνουν τις εκκρεμότητες. Η Γοδόι Κρουζ και ο Παναθηναϊκός δουλεύουν για να βγάλουν και την επίσημη μεταγραφή. Ο Αντίνο, 22 χρονών, έχει παίξει ήδη σε αρκετά ματς στην Αργεντινή και περιμένει να δείξει τι αξίζει στην Ευρώπη.
El vinculo de Santino Andino con #Panathinaikos ???? esta totalmente acordado, un millonario contrato hasta 2030, por respeto no doy cifras, pero impagable para el futbol argentino, el DT Rafa Benitez le manifesto que es su total prioridad.
??Trabajan en el acuerdo con #GodoyCruz. pic.twitter.com/0AjVJyBG0a
— -Nahuel Ferreira- (@nahuelfutbol) January 7, 2026
Αυτό το deal δείχνει πόσο σοβαρά παίρνει ο Παναθηναϊκός την ενίσχυση. Ο Αντίνο θα φέρει φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή.