Μετά την αρχική επιτυχία 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και τη μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ο Παναθηναϊκός έχει τώρα την ευκαιρία να εργαστεί και να εστιαστεί στην απαιτητική συνέχεια των αγώνων.
Ο μόνος στόχος είναι η συνεχής βελτίωση σε όλους τους τομείς, προκειμένου να επιστρέψει ισχυρός στους αγώνες στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η προετοιμασία ξεκινά σήμερα στο Κορωπί, μετά την παύση που είχαν οι παίκτες.
Ο πρώτος αγώνας μετά την παύση είναι στις 16 Σεπτεμβρίου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ακολούθως η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League με τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ στις 21 του μήνα.
Ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα εργαστεί με τους παίκτες του, έχοντας κυρίως ως στόχο την διόρθωση αδυναμιών στο δημιουργικό κομμάτι και τη βελτίωση της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι μετά την παύση. Όσον αφορά τους τραυματίες, η απουσία του Βαγιαννίδη στους πρώτους αγώνες θεωρείται πιθανή, ενώ οι Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς και Αϊτόρ θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να προλάβουν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.