Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (ΟΑΚΑ) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε έναν αγώνα με ιδιαίτερη σημασία για την πορεία του στο πρωτάθλημα.
Παρά το προβάδισμα που απέκτησε ο Παναθηναϊκός με το γκολ του Ίνγκασον στο 20ο λεπτό (1-0), o προπονητής της ομάδας, ο έμπειρος Ρουί Βιτόρια, καλείται να διαχειριστεί μια νέα πρόκληση ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων.
Συγκεκριμένα, στο 27ο λεπτό του αγώνα, ο Αζεντίν Ουναΐ δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, γεγονός που επισύρει ποινή αποκλεισμού από ένα από τα επόμενα τρία παιχνίδια της ομάδας στο πλαίσιο της Super League Ελλάδας.
Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία, τον εντός έδρας αγώνα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναιτωλικό, και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αθηνών, που θα ολοκληρώσει και την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Σε μία από αυτές τις αναμετρήσεις, ο Πορτογάλος προπονητής Ρουί Βιτόρια θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον Αζεντίν Ουναΐ, αναζητώντας λύσεις για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί στην μεσαία γραμμή.