Πάμπλο Γκαρσία: «Ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάναμε – Θα παίξουμε ως λιοντάρια»

Πάμπλο Γκαρσία: «Ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάναμε – Θα παίξουμε ως λιοντάρια»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τη νέα σεζόν του Πανσερραϊκού στη Stoiximan Super League και δήλωσε ικανοποιημένος από την εργασία που έχει γίνει μέχρι στιγμής από την ομάδα. Έκφρασε επίσης την πεποίθησή του ότι οι παίκτες του θα παίξουν με πάθος και αποφασιστικότητα.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που έχουμε κάνει. Θα μπορούσαμε να κάναμε περισσότερα πράγματα αν είχαμε περισσότερα φιλικά παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο, χρειάζεται πολλή δουλειά από όλους μας. Το σημαντικό είναι ότι όλοι θέλουν να κάνουν σωστή δουλειά», είπε ο Γκαρσία.

Ο προπονητής εξέφρασε την επιθυμία του να δώσει στους παίκτες το δικό του ύφος και πρόσθεσε: «Σαν προπονητής, ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος. Πρέπει συνεχώς να βελτιώνεσαι. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες και πρέπει να ανταποκρινόμαστε σε αυτό που θέλουμε».

Σχετικά με το γήπεδο, αναφέρθηκε ότι σιγά-σιγά θα είναι έτοιμο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υποστήριξη των οπαδών: «Είμαστε ευχαριστημένοι που οι οπαδοί μας είναι κοντά μας. Πιστεύω ότι θα παίξουμε ως λιοντάρια, γιατί το χρειαζόμαστε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ