«Ολυμπιακός, Λιόν ή Λατινική Αμερική;» – H Bild… αναζητά το μέλλον του Ραφαέλ Μπορέ!

«Ολυμπιακός, Λιόν ή Λατινική Αμερική;» – H Bild… αναζητά το μέλλον του Ραφαέλ Μπορέ!

Ο Ραφαέλ Μπορέ παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, αλλά η περίπτωσή του παραμένει πολύ δύσκολη. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εκδηλώσει τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό για τον παίκτη, αλλά δεν είναι οι μόνοι…

Ο 27χρονος Μπορέ έχει συμβόλαιο με την Άιντραχτ έως το 2025 και επιθυμεί να φύγει από την ομάδα. Όπως αναφέρεται, έχουν προκύψει τέσσερις προσφορές για τον Κολομβιανό επιθετικό από Ευρώπη και Νότια Αμερική.

Ο Ολυμπιακός είναι υποψήφιος για την απόκτησή του, ενώ η γαλλική ομάδα Λιόν επίσης επιθυμεί την υπογραφή του Μπορέ. Επιπλέον, η Βάσκο ντα Γκάμα από τη Βραζιλία και οι Τίγρες από το Μεξικό, καθώς και η Ρίβερ Πλέιτ από την Αργεντινή, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Στο δημοσίευμα, η Bild αναρωτιέται ποια θα είναι η επιλογή του παίκτη: Να μείνει στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό και την προοπτική να αγωνιστεί στο Europa League ή ίσως ακόμη και να επιστρέψει στο Champions League; Ή να επιλέξει μια επιστροφή στη Λατινική Αμερική για να είναι κοντά στην πατρίδα του;

Το άρθρο σημειώνει επίσης ότι η απόφαση δεν είναι εύκολη για τον Μπορέ, ειδικά από τη στιγμή που η σύζυγός του, Ana Caicedo, περιμένει το δεύτερο παιδί τους. Ωστόσο, ο παίκτης θα πρέπει να αποφασίσει σύντομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ