Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς και η ενδεχόμενη αλλαγή στον “τελικό” με τη Μπράγκα

Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς και η ενδεχόμενη αλλαγή στον “τελικό” με τη Μπράγκα

Ο Γιβάνοβιτς έχει σκέψεις για τον αγώνα με τη Μπράγκα. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει έτοιμος στη “μάχη” της Τρίτης κόντρα στους Πορτογάλους για τα πλέιοφ του Champions League. Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο παιχνίδι μετά τον αγώνα με τον Βόλο και αναμένεται να την ολοκληρώσουν σήμερα.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι ικανοποιημένος με την παρουσία της ομάδας του στα προηγούμενα παιχνίδια και δεν αναμένεται να αλλάξει σημαντικά την αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με την Άρσεναλ. Η πιθανότερη αλλαγή θα είναι η είσοδος του φορμαρισμένου Ιωαννίδη στη θέση του Σπόραρ.

Υπάρχουν δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που σκέφτεται ο Σέρβος τεχνικός. Ο Σένκεφελντ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έπαιξε ολόκληρη την αναμέτρηση με τον Βόλο, αλλά αναμένεται να μην αλλάξει το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας ο Γιβάνοβιτς. Επίσης, ο Βέρμπιτς προκαλεί ευχάριστο πρόβλημα με την ανοδική φόρμα του, αλλά ο Παλάσιος ήταν καλός στον προηγούμενο αγώνα με τη Μπράγκα και παραμένει σταθερός τακτικά. Έτσι, πιθανότατα ο Γιβάνοβιτς θα συνεχίσει με την ίδια ενδεκάδα, με τον Ιωαννίδη να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ