Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, στις 20:00.
Ο προπονητής Μίλαν Ράσταβατς έχει εντάξει στη λίστα των παικτών που θα αγωνιστούν τον νέο επιθετικό Φράνκο Ζανελάτο, που είναι η πιο πρόσφατη μεταγραφή της ομάδας. Δυστυχώς, εκτός αποστολής είναι οι Νους, Γκονζάλες και Λαμπρόπουλος, λόγω τραυματισμών και πειθαρχικών ποινών.
Η 20μελής αποστολή περιλαμβάνει: Χριστογεώργος, Ναούμοφ, Μαρινάκης, Λιούις, Χατζηθεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Σίλβα, Μπρεσάν, Καραχάλιος, Αποστολάκης, Ανδρούτσος, Μπάκιτς, Νέιρα, Φούντας, Σενγκέλια, Ζανελάτο, Ριέρα, Θεοδοσουλάκης, Γιουνγκ, Σαλσέδο.
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΟΦΗ:
«Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αποψινό αγώνα στον οποίο θα συμμετέχει ο Φράνκο Ζανελάτο, το τελευταίο μας μεταγραφικό απόκτημα. Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, με σκοπό να είναι όλοι οι παίκτες έτοιμοι για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Borja Gonzalez και Thiago Nuss, καθώς και οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Κουτεντάκης, Λαγουδάκης, Φανουράκης και Μ. Χνάρης.»