Ο Ζίνι χάνει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, σύμφωνα με ανγολέζικα ΜΜΕ

Ο Ζίνι χάνει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, σύμφωνα με ανγολέζικα ΜΜΕ

Η εθνική Ανγκόλας πήρε την τελική της μορφή για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που ξεκινά στο Μαρόκο στις 21 Δεκεμβρίου. Ο Ζίνι, ο επιθετικός της ΑΕΚ, μπήκε στην αποστολή και φαίνεται έτοιμος να ταξιδέψει. Κι όμως, ένας τραυματισμός βάζει τα πράγματα σε κίνδυνο.

Ο Ζίνι εκτός διοργάνωσης;

Μια σελίδα για το ποδόσφαιρο στην Ανγκόλα βγήκε και είπε ξεκάθαρα ότι ο παίκτης δεν θα παίξει. Ο τραυματισμός αποδείχτηκε χειρότερος από ό,τι νόμιζαν, κι έτσι ο Ζίνι μένει πίσω. Θα χάσει όλους τους αγώνες της ομάδας του.

Η διοργάνωση συνεχίζεται χωρίς αυτόν

«Ο Ζίνι της ΑΕΚ, θα μείνει εκτός του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο επιθετικός δεν θα αναρρώσει εγκαίρως και ο τραυματισμός δεν είναι τόσο απλός όσο φαινόταν, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει τους αγώνες της Αγκόλας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής». Αυτά γράφει ο λογαριασμός που παρακολουθεί από κοντά το άθλημα εκεί. Η διοργάνωση τελειώνει στις 18 Ιανουαρίου, αλλά για τον Ζίνι τα πράγματα άλλαξαν ξαφνικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ