Ο ΠΑΟΚ επιμένει στον Σάντσες με σκληρές διαπραγματεύσεις απέναντι στην Κρουζ Αζούλ

Ο ΠΑΟΚ επιμένει στον Σάντσες με σκληρές διαπραγματεύσεις απέναντι στην Κρουζ Αζούλ

Ο ΠΑΟΚ πιέζει για τον Χόρχε Σάντσες από την Κρουζ Αζούλ, με την ομάδα να βάζει αυτή τη μεταγραφή στην πρώτη γραμμή. Οι Θεσσαλονικείς έστειλαν νέα πρόταση, καλύτερη από τις προηγούμενες, για να πείσουν τους Μεξικανούς να πουλήσουν τον 26χρονο μπακ. Το θέμα έχει γίνει αγωνία, αλλά ο Δικέφαλος δεν τα παρατάει εύκολα.

Σκληρές διαπραγματεύσεις για Σάντσες

Η Κρουζ Αζούλ μένει αμετακίνητη, ζητάει 3,7 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει τον παίκτη. Πληροφορίες από το Μεξικό λένε ότι δεν υποχωρούν. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε το ποσό στα 3,2 εκατομμύρια, δείχνοντας πόσο σοβαρά το παίρνει.

Ο ρόλος του Μεξικανού στη Cruz Azul

Όταν βλέπεις ποιος είναι ο Σάντσες, καταλαβαίνεις γιατί δυσκολεύει το πράγμα. Παίζει βασικός στη δεξιά πλευρά, έχει ανέβει πολύ τελευταία. Η ομάδα του δεν θέλει να τον χάσει, ειδικά τώρα που τον πλησιάζουν επιλογές για την εθνική Μεξικού, με το Μουντιάλ να έρχεται.

Αυτή η ιστορία με τις μεταγραφές φέρνει πάντα ένταση, και ο ΠΑΟΚ ξέρει καλά πώς να παλεύει. Οι μέρες περνούν, και η απόφαση μένει στον αέρα. Μπορεί να δούμε εξελίξεις σύντομα, αν η Κρουζ Αζούλ μαλακώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ