Ο Παναγίδης αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω θλάσης και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον δύο εβδομάδες

Ο Μιχάλης Παναγίδης τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στη γάμπα του αριστερού ποδιού. Αναμένεται να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και να γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του μετά από δύο εβδομάδες. Λόγω αυτού του τραυματισμού, είναι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι το 2024. Από την άλλη, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα και ο Νέβεν Τζούρασεκ, οι οποίοι επίσης τραυματίστηκαν στο ίδιο παιχνίδι, δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (11/12, 18:00).

Ο Άρης ανακοίνωσε:

«Ο 19χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, που τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Α.Ε.Κ., θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και σε δύο εβδομάδες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του. Σε ό,τι αφορά τους Βλάντιμιρ Νταρίντα και Νέβεν Τζούρασεκ, οι οποίοι –επίσης- έγιναν αναγκαστική αλλαγή στην «OPAP Arena», η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. Μέρα αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το πρωί. Η προπόνηση της Τετάρτης (06/12) θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

* Σήμερα, Τρίτη, ο Μπίργκερ Βερστράτε, που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με την Α.Ε.Κ., λόγω τιμωρίας, αλλά και όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμά τους (θεραπεία και ατομικό) στο «Δασυγένειο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ