Ο Μάντζης εκφράζει την αποφασιστικότητά του για τη νίκη το Σάββατο – Εκφράζει την επιθυμία του για την στήριξη του κόσμου

Ο Μάντζης εκφράζει την αποφασιστικότητά του για τη νίκη το Σάββατο – Εκφράζει την επιθυμία του για την στήριξη του κόσμου

Ο Αστέρας Τρίπολης κατέκτησε μια σημαντική νίκη επί της Κηφισιάς στην 12η αγωνιστική, με τον Βασίλη Μάντζη να αναδεικνύεται ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Ο επιθετικός δήλωσε κατά τη διάρκεια της βράβευσής του ότι είναι ένα μεγάλο προνόμιο που τον ψήφισε ο κόσμος και ανέφερε την σημασία του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στη γυναίκα μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει και να βραβευτώ. Είναι μια πολύ μεγάλη τιμή για μένα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στο ματς με τον Πανσερραϊκό».

Σχετικά με τη σειρά των εκτός έδρας νικών της ομάδας και τη δυνατότητα επέκτασής της και στο γήπεδο του Θεόδωρου Κολοκοτρωνής, είπε: «Αυτό είναι το στόχος. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε, αλλά εμείς θα δώσουμε τα πάντα. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να επαναλάβουμε τις επιτυχίες και να φέρουμε χαρά στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο».

Σχετικά με τα κρίσιμα παιχνίδια των επόμενων εβδομάδων ο Αστέρας θα δώσει μάχη για νίκες με στόχο την έκτη θέση στο πρωτάθλημα, όπου αυτή την στιγμή βρίσκεται. Στη συνέχεια, θα σημαντικό είναι και το παιχνίδι για το Κύπελλο και έπειτα την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ