Στο Toρίνο, εκεί που έγινε η βράβευση για το European Golden Boy Web 2025, ο Χρήστος Μουζακίτης βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο. Ένας μεγάλος όνομα του ποδοσφαίρου τον πλησίασε και του μίλησε. Ο 18χρονος παίκτης του Ολυμπιακού κέρδισε το βραβείο και τώρα όλοι μιλάνε γι’ αυτή την κουβέντα.
Ο Λουίς Κάμπος δίπλα στον Μουζακίτη
Ο Λουίς Κάμπος εμφανίστηκε δίπλα στον Μουζακίτη. Ήρθε μαζί με τον Ντεζιρέ Ντουέ, που πήρε και αυτός βραβείο εκείνη τη βραδιά. Ο Κάμπος, που δούλεψε σε ομάδες όπως η Μονακό, η Λιλ και η Παρί Σεν Ζερμέν, είπε στον νεαρό μέσο: «Συνέχισε την καλή δουλειά… σε παρακολουθούμε».
Αυτά τα λόγια βγαίνουν από κάποιον που ξέρει καλά τα μυστικά του παιχνιδιού. Ο Μουζακίτης, μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού, δείχνει να προσελκύει τα φώτα από μεγάλα ονόματα. Στην Ελλάδα, τέτοιες στιγμές θυμίζουν πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξει η καριέρα ενός παίκτη.
Η Ρεάλ Μαδρίτης βάζει στόχο τον Έλληνα ταλαντούχο
Τώρα, αγγλικά sites γράφουν για ενδιαφέρον από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα κοιτάζει σοβαρά τον Μουζακίτη και σκέφτεται να κάνει πρόταση. Το ποσό μπορεί να φτάσει τα 28 εκατομμύρια ευρώ.
Ο παίκτης συνεχίζει να παίζει καλά στον Ολυμπιακό. Αυτή η βράβευση ήρθε σε καλό timing. Πολλοί βλέπουν μεγάλο μέλλον μπροστά του.