Ο Μπρινιόλι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαχείριση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό

Ο Μπρινιόλι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαχείριση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb», εκφράζοντας την αντίθεσή του για τη μη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και εκφράζοντας την ελπίδα να βρεθεί μια λύση.

Η αντίδρασή του ακολούθησε μετά την απροσδόκητη ανακοίνωση της ομάδας για τη μη συνέχιση της συνεργασίας του, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την έλλειψη εκτίμησης προς το έργο του. Εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του για την εύρεση μιας ικανοποιητικής λύσης με την ομάδα.

Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία που ανέφερε ο Μπρινιόλι:

Για την απόφαση του να είναι εκτός ομάδας: Εξέφρασε τη θλίψη του για την απόφαση της ομάδας, εκφράζοντας την ανακούφισή του που η ομάδα θα τον βοηθήσει να βρει μια νέα ομάδα.

Για την πεποίθησή του ότι θα βρεθεί λύση: Δήλωσε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί ένας τρόπος να συμβιβαστούν και να βρεθεί μια κοινή λύση.

Για το ενδιαφέρον της Γρανάδα: Ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα της Γρανάδα, αλλά ο Παναθηναϊκός επιθυμεί αποζημίωση για την αποδέσμευσή του. Επίσης, εξέφρασε τη βούλησή του να βρεθεί μια λύση που θα εξυπηρετήσει και τις δύο πλευρές.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ιταλία: Ανέφερε ότι η Ιταλία είναι η πατρίδα του και εάν λάβει πρόταση από κάποια ιταλική ομάδα, θα τη σκεφτεί σοβαρά, λαμβάνοντας υπόψη το αγωνιστικό σχέδιο και το συμβολαιακό κομμάτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ