Ο Άρης εξετάζει τον παίκτη που μπορεί να αντικαταστήσει τον Σιφουέντες

Ο Άρης εξετάζει τον παίκτη που μπορεί να αντικαταστήσει τον Σιφουέντες

Ο Άρης ενισχύει τον άξονά του με μια σημαντική μεταγραφή, αναζητώντας αντικαταστάτη για τον Σιφουέντες.

Νέα μεταγραφή στον Άρη: Κάρλος Γκρούεσο

Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Κάρλος Γκρούεσο, έναν 30χρονο μέσο από το Εκουαδόρ, ο οποίος αγωνίζεται αυτή την περίοδο στη Λίγκα ντε Κίτο.

Εμπειρία στην Ευρώπη και το MLS

Ο Γκρούεσο διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει περάσει έξι χρόνια στην Bundesliga, αγωνιζόμενος με τις φανέλες της Στουτγάρδης (19 συμμετοχές, 1 γκολ) και της Άουγκσμπουργκ (75 συμμετοχές, 1 ασίστ). Επιπλέον, έχει διακριθεί στο MLS με το Ντάλας (114 συμμετοχές, 5 γκολ, 7 ασίστ) και το Σαν Χοσέ Έρθκουεικς (60 συμμετοχές, 3 ασίστ).

Διεθνής καριέρα και ποδοσφαιρικά προσόντα

Με 65 συμμετοχές με την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ, ο διεθνής μέσος Κάρλος Γκρούεσο αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τον Άρη, που αναζητά σταθερότητα και εμπειρία στον άξονα. Η παρουσία του θα βοηθήσει σημαντικά στη μεσαία γραμμή της ομάδας, προσφέροντας τόσο ανασταλτική ασφάλεια όσο και δημιουργική λύση.

Η πρόταση των Θεσσαλονικέων στον παίκτη αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην ενίσχυση του ρόστερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ