Μήνυμα Ζωής: Η Ανιδιοτελής Προσφορά μέσω Αιμοδοσίας του Ολυμπιακού

Μήνυμα Ζωής: Η Ανιδιοτελής Προσφορά μέσω Αιμοδοσίας του Ολυμπιακού

Η αιμοδοσία είναι μια αληθινά ανεκτίμητη πράξη που μπορεί να σώσει ζωές. Το Σάββατο (14/9), ο Ολυμπιακός επανέλαβε την κοινωνική του προσφορά, διοργανώνοντας μια εθελοντική αιμοδοσία προς τιμή των θυμάτων της Θύρας 7.

Πλήθος φιλάθλων συνέρρευσε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να προσφέρει αίμα, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και συλλογικότητας. Ο καθένας από αυτούς τους εθελοντές έκανε μια ενέργεια που καθημερινά συμβάλλει στην διάσωση ζωών και την εξασφάλιση επάρκειας αίματος στα Νοσοκομεία.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, δήλωσε σχετικά με την εν λόγω αιμοδοσία:

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατάλαβε την ανάγκη για περισσότερη διάθεση αίματος και μας ζήτησε να πραγματοποιούμε εθελοντικές αιμοδοσίες δύο φορές το χρόνο. Είναι πολύ σημαντικό να το αναγνωρίζουμε αυτό, καθώς το αίμα δίνει ζωή. Ακόμα και αν ποτέ δεν χρειάστηκα αίμα στη ζωή μου, ένιωθα πάντα την ανάγκη να προσφέρω. Δέκα λεπτά από τον χρόνο μας είναι αρκετά για να κάνουμε τη διαφορά. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντα συνδράμει με ζήλο. Αυτή η τράπεζα αίματος προορίζεται για την κοινωνία, όχι για εμάς, γι’ αυτό και στοχεύουμε να ενισχύσουμε το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο, που είναι πραγματική ελπίδα και ανακούφιση για πολλούς».

Από την πλευρά του, ο Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά “Μεταξά”, κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του λέγοντας:

«Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα του Πειραιά, αλλά συμμετέχει ενεργά σε κάθε κοινωνική ανάγκη της περιοχής. Το ευχαριστώ μου απευθύνεται ιδιαίτερα στον κ. Βασιλειάδη για την υποστήριξή του και στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη, καθώς και σε όλους τους εθελοντές. Αυτή τη φορά καταγράφηκε ρεκόρ συμμετοχής. Καλώ τον οποιοδήποτε να επικοινωνήσει με το Νοσοκομείο Μεταξά για αιμοδοσία, γιατί οι αιμοδότες έρχονται όχι για κέρδος, αλλά απλώς για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ