Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη με την ΑΕΚ- Θέλουμε να βρεθούμε ξανά σε αυτό το γήπεδο»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη με την ΑΕΚ- Θέλουμε να βρεθούμε ξανά σε αυτό το γήπεδο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δήλωσε σαφώς ότι η ομάδα δεν αποδέχεται τίποτα λιγότερο από τη νίκη εναντίον της ΑΕΚ. Στις δηλώσεις του στην Cosmote Tv, επεσήμανε την καλή εμφάνιση των Πειραιωτών στα εκτός έδρας παιχνίδια και δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Επίσης, υπογράμμισε την πιθανότητα επιστροφής τους στην OPAP Arena για τον τελικό του Europa Conference League.

Σε αναλυτικά σχόλια του Μεντιλίμπαρ:

Προετοιμασία κατά τη διακοπή: Ο προπονητής εξέφρασε την έτοιμότητα της ομάδας να επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της ξεκούρασης μετά από πολλά παιχνίδια.

Αγωνιστική σταθερότητα: Ανέφερε την καλή πορεία της ομάδας εκτός έδρας και την προσδοκία για νίκη εναντίον της ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει χώρος για συμβιβασμό.

Προσαρμογές ενόψει αντίπαλου: Αναφέρθηκε στην αντίληψη της ομάδας για την ΑΕΚ και την αντίπαλη ομάδα, επιμένοντας ότι δεν θα αλλάξει την αγωνιστική φιλοσοφία τους.

Επισκόπηση ενδεχομένου επιστροφής στο ίδιο γήπεδο: Τόνισε ότι εστιάζει αυστηρά στο επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο του τελικού, αλλά δεν αποκλείει την επιστροφή τους για αυτόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ