Μετά τη νίκη-πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, ο Ζέλσον Μαρτίνς έκανε κάποιες δηλώσεις.
Ο Πορτογάλος εξτρέμ ξεχώρισε και δήλωσε ότι νιώθει εξαιρετικά, με άφθονη αυτοπεποίθηση, και τόνισε τη στήριξη που του παρέχει ο προπονητής Μεντιλίμπαρ. Πρόσθεσε ότι πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να σκοράρει πολλά γκολ.
Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία από τη δήλωση του:
Για το παιχνίδι: «Η αίσθηση από το παιχνίδι ήταν πολύ θετική. Καταφέραμε να ξεκινήσουμε με νίκη στην πρεμιέρα και μάλιστα εκτός έδρας σε δύσκολες συνθήκες».
Για την κατάσταση του: «Νιώθω πολύ καλά και έχω τη στήριξη του προπονητή. Η αυτοπεποίθησή μου είναι σε καλό επίπεδο και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα».
Για τις απαιτήσεις του Μεντιλίμπαρ: «Ο προπονητής ζητάει να παίζω επιθετικά, με αυτοπεποίθηση, δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ και ασίστ. Στόχος μας είναι να σκοράρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ φέτος».