Μάντζιος: «Νίκη ψυχολογίας και πλέι οφ, τώρα θα ξεκουραστούμε»

Μάντζιος: «Νίκη ψυχολογίας και πλέι οφ, τώρα θα ξεκουραστούμε»

Ο Άκης Μάντζιος υπογράμμισε ότι το παιχνίδι στο Περιστέρι ολοκλήρωσε μια ακολουθία από εννέα αγώνες εκτός έδρας για τους «κίτρινους» και αυτή η κούραση εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς πλησιάζαν το τέλος του. Αναφέρει ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται ανάπαυλα και ότι πρέπει να βελτιωθούν ενόψει του τελευταίου μέρους της χρονιάς.

Αναλυτικά: «Ήθελαν οι παίκτες να κερδίσουν σήμερα και αυτό ήταν σημαντικό για την ψυχολογία μας. Ολοκληρώσαμε μια σειρά 13 αγώνων, με εννέα εκτός έδρας. Καταφέραμε μία σημαντική νίκη και ουσιαστικά εξασφαλίσαμε την πρόκρισή μας στα πλέι οφ. Είμαστε ευτυχισμένοι. Πρόκειται για μια πλήρη εβδομάδα για να ηρεμήσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Κάπως κούραστηκαν στο τέλος, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά».

«Όταν κερδίζεις και έχεις συνεχόμενες επιτυχίες, αυτό απελευθερώνει την ομάδα. Το πιο σημαντικό όμως, είναι να ξεκουραστεί η ομάδα. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο. Διαθέτουμε μια καλή ομάδα και μπορούμε να βελτιωθούμε περαιτέρω, ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για το τέλος της χρονιάς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ