Μάντζιος: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε μία ισχυρή ομάδα»

Μάντζιος: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε μία ισχυρή ομάδα»

Ο Ατρόμητος και ο Άρης έμειναν στο 1-1 στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League, με τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο, να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη μόλις αποκτήσει ομοιογένεια.

Αυτά ανέφερε ο Άκης Μάντζιος:

«Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Ήρθαμε για τη νίκη αλλά δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες παρόλο που το ματς είχε καλό ρυθμό. Αν κάποιος άξιζε τη νίκη, ήμασταν εμείς. Στο τέλος πιέσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τη μεγάλη ευκαιρία. Πρέπει να θυμόμαστε ότι μας λείπουν παίκτες και έχουμε νέα πρόσωπα που αργά ή γρήγορα θα δέσουν στην ομάδα. Όταν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές μας, πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί φέτος.»

Μιλώντας για τον Ντιαντί: «Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με μέλλον. Χρειάζεται λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά είναι πολλά υποσχόμενος.»

Για το 1-1 και τον βαθμό: «Δημιουργήσαμε καλύτερες ευκαιρίες όχι μόνο στο πρώτο μέρος αλλά και μετά το 1-1. Νιώθω ότι ήμασταν η ομάδα που θα έπρεπε να κερδίσει, αν και είχαμε παίκτες που είναι σχετικά καινούργιοι στην ομάδα, κατάφεραν να ανταποκριθούν.»

Κλείνοντας για τον Φαμπιάνο: «Είναι σημαντική προσθήκη για εμάς. Η ποιότητά του είναι αναγνωρίσιμη, αν και χρειάζεται ακόμα χρόνο προπόνησης για να βρει τον ρυθμό του. Σκοπός μου ήταν να του δώσω χρόνο, αλλά η ροή του αγώνα δεν το επέτρεψε.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ