Η πρώτη σχολική εκδρομή στο Μουσείο Προσφυγικού Πολιτισμού της ΑΕΚ

Το Μουσείο Προσφυγικού Πολιτισμού της ΑΕΚ άνοιξε τις πόρτες του. Μετά την επίσημη έναρξη, η ποδοσφαιρική ακαδημία ΑΟ Δόξα Πηγαδακίων από τη Ζάκυνθο πραγματοποίησε την πρώτη εκδρομή στο νέο μουσείο της ΑΕΚ. Σκοπός των “κιτρινόμαυρων” είναι να εκπαιδεύσουν τα νέα παιδιά για την ιστορία του προσφυγικού ελληνισμού. Το Μουσείο θα είναι ανοικτό για επίσκεψη τις επόμενες μέρες, ενώ ετοιμάζεται επίσης το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ.

Παρακάτω, το επίσημο δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ποδοσφαιρική ακαδημία ΑΟ Δόξα Πηγαδακίων από τη Ζάκυνθο επισκέφθηκε το Μουσείο Προσφυγικού Πολιτισμού στην OPAP ARENA.

Οι παιδικές ομάδες Κ8, Κ10 και Κ12, που βρίσκονται στην Αθήνα για φιλικούς αγώνες, ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους του Μουσείου συνοδευόμενοι από τους γονείς τους και τα στελέχη της ακαδημίας.

Ήταν μια ευχάριστη και εκπαιδευτική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, ενώ αποτέλεσε την πρώτη οργανωμένη και μαζική επίσκεψη σε αυτό το Μουσείο.

Τις επόμενες μέρες το Μουσείο Προσφυγικού Πολιτισμού θα είναι ανοικτό για επισκέψεις και αναμένεται να γίνει προορισμός αντίστοιχων εκπαιδευτικών εκδρομών από σχολεία, ιδρύματα και συλλόγους».

ΑΕΚ: Η πρώτη εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Προσφυγικού Πολιτισμού

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ