Η ΑΕΚ δεν έκανε προσφορά για τον Ματσόκι

Υπάρχουν αναφορές για τον Ματσόκι στην ΑΕΚ. Από μία εφημερίδα του Σαλέρνο συνδέθηκε το όνομά του με την ομάδα, η οποία έχει αξιόπιστη πληροφόρηση για την τοπική ομάδα.

Υπάρχει η πιθανότητα η ΑΕΚ να αναζητήσει βελτίωση για τη θέση του αριστερού μπακ το καλοκαίρι, ενώ και στα δεξιά πρέπει να αποφασίσει αν θα γίνουν αλλαγές. Ο 28χρονος αμυντικός μπορεί να αναπτυχθεί και από τις δύο πλευρές, αλλά κυρίως στη δεξιά. Αποτελεί μία ενδιαφέρουσα λύση για την ΑΕΚ, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την παρουσία των Αλμέιδα και Κονέ στη γειτονική χώρα.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, δεν έχει υπάρξει επικοινωνία από την ΑΕΚ για τον Ματσόκι και, συνεπώς, δεν αναμένεται να υπάρξει ανάπτυξη σύντομα.

Σύμφωνα με αναφορές που έγιναν την Παρασκευή, η Σαλερνιτάνα, η οποία κατέχει τα δικαιώματα του παίκτη, αξιώνει περίπου 4-5 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2026.

Ο Ματσόκι έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Μπενεβέντο και έπειτα αγωνίστηκε σε ομάδες όπως η Έλλης Βερόνα, η Μπελάρια Ίγκεα, η Προ Πιατσέντζα, η Ρίμινι, η Πάρμα, η Περούτζα και η Βενέτσια. Με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα, έχει συμμετάσχει σε 57 παιχνίδια, σημειώνοντας 2 γκολ και 7 ασίστ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ