Γνωριμία των Μαθητών με τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και η Εκπληξη από τον Μπρούνο Άλβες

Γνωριμία των Μαθητών με τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και η Εκπληξη από τον Μπρούνο Άλβες

Οι Ακαδημίες της ΑΕΚ ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν μαθητές από το 3ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου. Σύμφωνα με ενημέρωση της ομάδας, οι μαθητές πέρασαν δύο ευχάριστες ώρες στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στα Σπάτα. Τους υποδέχθηκαν ο Αθλητικός Διευθυντής κ. Ηλίας Κυριακίδης και ο επικεφαλής goalkeeping κ. Διονύσης Χιώτης.

Ο κ. Κυριακίδης μίλησε στα παιδιά για τη σημασία του ποδοσφαίρου και τις αξίες της ΑΕΚ, ενώ ο κ. Άλβες προέτρεψε τους μαθητές να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να επενδύουν στη γνώση. Η επίσκεψη ήταν μια μοναδική εμπειρία και μάθημα ζωής, προσφέροντας θετικά μηνύματα και γνώσεις σχετικά με τον αθλητισμό και τις αξίες του.

Οι μαθητές είχαν επίσης την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Ακαδημίας και να απολαύσουν δράσεις που είχαν οργανώσει οι προπονητές. Το ταξίδι τους τελείωσε με ευχαριστήριες εκφράσεις για το προσωπικό της ΑΕΚ που τους φιλοξένησε τόσο θερμά.

Αυτή η εμπειρία αποτέλεσε πολύτιμο δώρο για τα παιδιά, προσφέροντας τους σημαντικά μαθήματα για τη ζωή και την αξία του αθλητισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ