Η Λέστερ βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, παρόλο που έχει ήδη αποκτήσει τον Τζόρνταν Αγιού. Ο Φώτης Ιωαννίδης από τον Παναθηναϊκό παραμένει ψηλά στη λίστα των «αλεπούδων».
Σύμφωνα με την αξιόπιστη ιστοσελίδα theAthletic, ο Έλληνας επιθετικός θεωρείται ιδανική λύση, αν και η πρώτη προσφορά της ομάδας του Κούπερ είχε απορριφθεί.
«Η Λέστερ μπορεί να επανεξετάσει την περίπτωση του Ιωαννίδη, αλλά γνωρίζουν ότι η απόκτησή του θα έχει υψηλό κόστος. Αν τον θέλουν, θα πρέπει να προσφέρουν πάνω από 25 εκατομμύρια λίρες, ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη», σημειώνεται στο δημοσίευμα.
Leicester have already seen one offer rejected for Panathinaikos striker Fotis Ioannidis and they could look at him again, but the forward will not come cheap. A deal could cost more than £25million ($33m) and they are not the only club interested @TheAthleticFC pic.twitter.com/SITV7VSPnh
— Leicester City Xtra. (@XtraLeicester) August 26, 2024