Αράο: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο, θα είναι εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα»

Αράο: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο, θα είναι εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα»

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Πατρίκιο Αράο, μίλησε στους ελληνικούς δημοσιογράφους στην Πορτογαλία και ανέφερε τα εξής:

Για το γκολ στις καθυστερήσεις: Το γκολ που σημείωσαν οι παίκτες μας υπήρξε κρίσιμο για εμάς. Ακόμα και αν είχαμε βρεθεί πίσω με 2-0, η μάχη δεν θα είχε τελειώσει για εμάς. Τώρα, όμως, έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να επικρατήσουμε, και με την υποστήριξη των φιλάθλων μας στο γήπεδο μας, μπορούμε να κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα και να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Μπράγκα: Όλοι οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν πολύ θερμά και αυτό μου έδωσε ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχω δουλεύει πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες για να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα μου. Και φυσικά, θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να γίνομαι καλύτερος με κάθε παιχνίδι, προκειμένου να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιτύχει τους στόχους του.

Για τον κόσμο της ομάδας: Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας. Είμαι βέβαιος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εντυπωσιακή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν στο γήπεδο στην Πορτογαλία και έκαναν αυτό το ταξίδι για να μας στηρίξουν.

Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον Παναθηναϊκό για τον αγώνα της ρεβάνς: Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη κινητικότητα και να αδειάσουμε τους χώρους. Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να πάρουμε την πρόκριση, καθώς πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ