Αλμέιδα: «Η νοοτροπία μου είναι να είμαστε πρώτοι, η μάχη πλέον δεν εξαρτάται από εμάς και πάντα υπάρχει κίνδυνος»

Αλμέιδα: «Η νοοτροπία μου είναι να είμαστε πρώτοι, η μάχη πλέον δεν εξαρτάται από εμάς και πάντα υπάρχει κίνδυνος»

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να διατηρήσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League, αφού έμεινε στο 3-3 με τον Άρη στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», δέχοντας γκολ στην εισβολή των καθυστερήσεων.

Μετά το ματς, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, αναλύοντας τον αγώνα, επεσήμανε τα λάθη της ομάδας του και τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν στη συνέχεια με τα playoffs.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα:Για το ματς: «Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι. Παρά την προηγούμενη οδήγηση μας, χάσαμε την έλεγχο του αγώνα και αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στην άμυνα. Κάναμε λάθη που μας κόστισαν το ματς. Πρέπει να εξετάσουμε όλα αυτά».

Για τα εύκολα γκολ που δέχεται η ΑΕΚ: «Με ενδιαφέρει πάντα η αιτία των γκολ που δεχόμαστε. Αν προέρχονται από δικές μας αδυναμίες, είναι δική μας ευθύνη. Πρέπει να διορθώσουμε αυτά τα λάθη».

Για τη διαχείριση των αγώνων με προβάδισμα: «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να διατηρούμε τον έλεγχο. Έκαναν λάθος σήμερα που θα μας δυσκόλευε. Η ένταση ήταν λιγότερη από το αναμενόμενο και αυτό μας κόστισε».

Για την θέση στα playoffs και τον ρόλο της ομάδας: «Πρέπει να σκεφτόμαστε ως πρώτοι και όχι δεύτεροι. Τώρα η μάχη εξαρτάται από άλλους, αλλά πάντα υπάρχει κίνδυνος όταν δεν έχεις τον έλεγχο».

Για τον τραυματισμό του Γκαρσία: «Είναι σημαντικός για μας και ελπίζω να επιστρέψει σύντομα. Θα ξεκινήσει πιθανότατα προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα».

Για την αμυντική αδυναμία της ομάδας: «Πρέπει να βελτιώσουμε την κατάσταση στην άμυνα. Υπήρχαν λάθη στην τοποθέτηση και αυτά έπρεπε να διορθωθούν πριν το ματς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ