Αλμέιδα: «Χαρούμενος για την ΑΕΚ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Αλμέιδα: «Χαρούμενος για την ΑΕΚ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Συζητώντας τον ανταγωνισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε τη χαρά του για την κορυφαία θέση της ΑΕΚ και τη σημασία του ανταγωνισμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή (3/3, 19:30), εκφράζει την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Αναφερόμενος στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα, ο τεχνικός ανέφερε ότι είναι σε καλή κατάσταση και ανυπομονεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Επίσης, αναφέρθηκε στη θέση της ΑΕΚ πριν τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, εκφράζοντας την προσεκτική του στάση.

Ο Αλμέιδα αναφέρθηκε επίσης στο επίπεδο ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αναγνωρίζοντας τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει.

Όσον αφορά τον επερχόμενο αγώνα με τον Άρη, ο Αλμέιδα προβλέπει ένα παρόμοιο παιχνίδι με αυτό του Κυπέλλου, εκφράζοντας την εκτίμησή του προς τον αντίπαλο. Τέλος, αναφερόμενος στην αναγνώριση του Άκη Μάντζιου για τη σημαντική εξέλιξη της ΑΕΚ, εξέφρασε την εκτίμησή του για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ