Η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2012-13 χωρίς νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Ligue 1. Η Μονακό επικράτησε 2-1 μέσα στο Παρκ ντε Πρενς και πρόσθεσε άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο ήδη βεβαρημένο ξεκίνημα των πρωταθλητών, που έχασαν και το γαλλικό Σούπερ Καπ από τη Λανς.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους. Ο Κβαρατσκέλια έβγαλε πάρε-βάλε στον προωθημένο Μαρκίνιος στο 31′ και το σκορ άνοιξε δίκαια, με τη Μονακό να μην απειλεί ούτε στο ελάχιστο την εστία του Σεβαλιέ.
Η εικόνα άλλαξε μετά την ανάπαυλα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά και βρήκαν την ισοφάριση στο 58′ με κεφαλιά του Ναζίνιο έπειτα από σέντρα του Τέζε. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 72′, με τον Μουζαμπό να νικά τον Σεβαλιέ με δυνατό διαγώνιο σουτ και να ολοκληρώνει την ανατροπή.
Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πίεσε ασφυκτικά στα τελευταία λεπτά, όμως το γκολ δεν ήρθε. Η Μονακό άντεξε και πανηγύρισε τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η Παρί μετρά δύο ισοπαλίες (Ρεν, Λιλ) και μία ήττα σε τρεις αγωνιστικές.
