Εφές ηττήθηκε 73-89 από Φενέρμπαχτσε ενόψει ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Εφές ηττήθηκε 73-89 από Φενέρμπαχτσε ενόψει ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Η Εφές έπεσε βαριά εντός έδρας από τη Φενέρμπαχτσε με 73-89 το βράδυ της Δευτέρας. Το ματς ήταν ντέρμπι στην Πόλη, αλλά οι Τούρκοι το έκαναν διψήφιο στο δεύτερο μισό. Η ομάδα του Λάσο είχε πίσω τον Λάρκιν μετά από μήνες, μα δεν άντεξε.

Κορυφαίοι και στατιστικά από Φενέρ

Ο Τ’ειλεν Χόρτον-Τάκερ πέρασε όλους με 17 πόντους, χάρη σε τέσσερα από πέντε τρίποντα. Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν έβαλε 11 πόντους και μοίρασε πέντε ασίστ, ενώ ο Ζάγκαρτς πρόσθεσε 10 πόντους μαζί με έξι ασίστ. Η Φενέρ δείχνει δυνατή στη Turkish Airlines EuroLeague, με ρεκόρ 22-4 και στο κυνήγι της Μπεσίκτας.

Στην άλλη πλευρά, ο Βενσάν Πουαριέ πάλεψε μόνος του για την Εφές, με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ. Οι συμπαίκτες του δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό. Τα δεκάλεπτα: 20-25, 40-46, 56-69, 73-89.

Επόμενα βήματα για Εφές και Φενέρ

Η Εφές μένει έκτη στο τουρκικό πρωτάθλημα με 16-10, και τώρα κοιτάει το ματς με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή στην Ελλάδα. Εκεί κρίνεται πολλά για την κανονική περίοδο της EuroLeague. Οι παίκτες που έπαιξαν: Λόιντ 8, Γουάιλερ-Μπαμπ 5 (1), Ντοζίερ 3 (1), Πουαριέ 17 (1), Οσμάνι 2, Λάρκιν 7 (1), Χαζέρ 4, Μπομπουά 10 (1), Ντέσερτ 4, Γιλμάζ 9 (1), Τζόουνς 4.

Η Φενέρ έχει παιχνίδι Πέμπτη στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν. Θέλει να κρατήσει τη φόρα. Και οι δύο ομάδες προχωράνε με γρήγορο ρυθμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ