Ο Ολυμπιακός έκανε μια επική ανατροπή, νικώντας εκτός έδρας με 6-1 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στην κάμερα του Ολυμπιακού και εκφράζοντας τη χαρά του για την πρόκριση, ελπίζει ότι αυτό δεν θα είναι το τέλος της πορείας της ομάδας στην Ευρώπη.
Αναλυτικά, αναφέρθηκε:
Συγχαρητήρια για την πρόκριση. Ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να πάρετε;
«Υπήρχαν ανασφάλειες αλλά τελικά τα καταφέραμε. Ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή ως το τέλος ήταν πολύ καλό. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για αυτό».
Θα θέλατε να μοιραστείτε κάποια λόγια με τους ποδοσφαιριστές;
«Τους είπα ότι πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους και να δείξουν καλύτερη απόδοση απ’ ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν μιλήσαμε ποτέ για πρόκριση, αλλά για ένα καλό παιχνίδι».
Θα θέλατε να αφιερώσετε τη νίκη;
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Η ομάδα κατάφερε κάτι μεγάλο και ελπίζω ότι δεν είναι η τελευταία φορά».