Η Σαραγόσα πήρε στα χέρια της τον Αμερικανό γκαρντ Τζος Ρίτσαρντσον, που έχει παίξει 550 ματς στο ΝΒΑ. Η ομάδα από Ισπανία, αντίπαλος του Περιστερίου στο FIBA Europe Cup, ανακοίνωσε την κίνηση σήμερα. Ο παίκτης έρχεται για να ενισχύσει την πίσω γραμμή, μετά από καιρό μακριά από τα παρκέ.
Συμφωνία με δοκιμαστική περίοδο
Η Σαραγόσα ξεκινά με μια δεκαήμερη δοκιμή για τον Ρίτσαρντσον. Αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 32χρονος δεν έχει αγωνιστεί εδώ και έναν χρόνο, αφού έμεινε ελεύθερος από τους Γιούτα Τζαζ τον Φεβρουάριο του 2025.
Είχε μπλέξει σε εκείνο το μεγάλο trade με Μαϊάμι Χιτ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Τζίμι Μπάτλερ, που πήγε στο Σαν Φρανσίσκο. Πριν από αυτό, ο Ρίτσαρντσον είχε κάνει καριέρα σε δέκα σεζόν στο ΝΒΑ.
Στατιστικά και ομάδες από την καριέρα του
Κάθε αγώνας του έφερνε κατά μέσο όρο 11,5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ. Παίζει πάνω από 28 λεπτά, δείχνοντας εμπειρία. Οι ομάδες που πέρασε περιλαμβάνουν Μαϊάμι Χιτ, Φιλαδέλφια 76ερς, Ντάλας Μάβερικς, Μπόστον Σέλτικς, Σαν Αντόνιο Σπερς και Νιου Όρλεανς Πέλικανς.
Τώρα, με αυτή την προσθήκη, η Σαραγόσα ετοιμάζεται για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το Περιστέρι, ως αντίπαλος, έχει να αντιμετωπίσει έναν έμπειρο παίκτη από το ΝΒΑ.